Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Het verdient aanbeveling de gebruiksaanwijzingen op de verpakking op te volgen. Vitazyme kan op verschillende manieren gebruikt worden:

  • Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open, stop het in de mond en drink het puur
  • Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open, giet het in een glas en verdun het met water of sap of een andere drank naar keuze (koud of op kamertemperatuur).
  • Neem het handige sachet (10 ml), knip of scheur het open en voeg het toe aan een bakje yoghurt als tussendoortje.

Gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Het verdient aanbeveling de gebruiksaanwijzingen op de verpakking op te volgen.
Over het algemeen is het het beste om Vitazyme in te nemen op een lege maag of 15 tot 30 minuten voor een maaltijd. Vitazyme wordt dan het snelste door het lichaam opgenomen. Echter, bij maagproblemen of een gevoelige maag, kan het ook tijdens of na de maaltijd of in de yoghurt ingenomen worden.

Ja, al onze ingrediënten en kant en klare producten worden getest aan het begin, tijdens en aan het einde van het productieproces en zijn vrij van pesticiden en zware metalen.

Ja, er is suiker nodig voor de osmotische druk tijdens stap 1 van de fermentatie. Tevens dient het als voeding voor de bacteriën, om te groeien. De bruine suiker, die aan onze producten wordt toegevoegd, wordt tijdens de fermentatie omgezet in monosaccharide. Diabetici hebben ook monosaccharide nodig in hun dieet en kunnen dus Vitazyme gebruiken.

Vitazyme Energy is een vloeibaar voedingssupplement, 100% natuurlijk en kan gedurende langere tijd gebruikt worden.

Nee, alle ingrediënten die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk en vegetarisch.

Vitazyme Energy wordt geproduceerd in Taiwan onder strikte voorschriften van de HACCP en volgens GMP voorwaarden.

Ja, dat kan. Echter, bepaald voedsel (bijv. grapefruit) kan reageren op medicijnen. We adviseren daarom een uur tijdsverschil aan te houden tussen het gebruik van Vitazyme en de medicijnen. Ook raden we bij medicijngebruik altijd aan om uw huisarts of uw specialist te raadplegen.

Consumenten kunnen Vitazyme Energy in gezondheidsadvieswinkels en online kopen. Indien niet voorradig kan elke winkel het de volgende dag in huis hebben.

Ja. Dit is één van de positieve effecten van Vitazyme Energy. Door de actieve probiotica en de spijsverteringsenzymen, die tijdens de fermentatie worden gebruikt en nog steeds in het product aanwezig zijn, ervaren de meeste mensen een verbetering van de stoelgang.

Ja, het is zeker mogelijk dat men bij dagelijks 1 sachet Vitazyme Energy al vooruitgang merkt. Het is even uitproberen hoe men reageert. Ook is het mogelijk, dat men Vitazyme eerst gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing en later overgaat op een persoonlijke onderhoudsdosis. Doseer naar behoefte.

Vitazyme Energy vervangt geen multivitamine, alhoewel er natuurlijk wel allerlei vitamines in zitten door de groente- en fruitmix. Vitazyme Energy gebruikt u als u wat extra energie kunt gebruiken of pas ziek bent geweest. Het heeft een erg snel effect.

In tegenstelling tot alle andere producten in de markt bevat Vitazyme een ondersteunende basis van vele soorten gefermenteerde groenten en fruit. Gefermenteerd wil zeggen, "het afbreken tot minuscule elementen" (voor snelle opname in het lichaam).Het actieve ingrediënt Cordyceps sinensis is onderdeel van de vloeibare mix en kan zo direct opgenomen worden. Dit is het unieke aan Vitazyme.

Nee hoor. Het is kant en klaar vloeibaar in een sachet. Open scheuren of knippen, in een glas doen, beetje water erbij of in een fruitsap en opdrinken. Het mag ook puur uit het zakje, maar dat is afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Nee, er zit geen alcohol in. Tijdens het proces van fermentatie vormt zich in de eerste 100 dagen wel wat alcohol, maar dit verdwijnt weer in de loop van het proces.

Jammer genoeg zijn niet al onze ingrediënten biologisch. Doordat we honderden verschillende soorten groenten en fruit gebruiken en we tijdens productiedagen 20.000 kg dagelijks verwerken, is dit logistiek niet mogelijk. Wanneer mogelijk en indien beschikbaar, gebruiken we biologische ingrediënten. Zo zijn bijv. de rijst, de Japanse pruim en de ananas altijd biologisch.

In principe onderschrijven wij dit argument. Maar er kunnen zich externe factoren voordoen in uw leven, waarbij biologische voeding niet voldoende is. Denk aan het verliezen van uw baan of geliefde. In deze omstandigheden heeft u niet altijd de keuze of bevindt u zich niet in de luxueuze positie om de tijd te nemen om uitsluitend te vertrouwen op voeding. Simpel, omdat u wel door moet. In zulke gevallen is het goed, dat u een keuze heeft voor een product dat zo dicht mogelijk bij uw visie over voeding staat. Namelijk dat het veganistisch is, ecologisch verantwoord gemaakt wordt (fermentatie gebruikt enkel tijd, geen enkele andere energiebron) en dankzij het unieke werkingsmechanisme hoeft u het niet zo lang te gebruiken als een traditioneel voedingssupplement. Dus kunt u snel terug naar uitsluitend voeding.

Fermentatie zorgt voor het afbreken van voedsel tot minuscule elementen op moleculair niveau. Hierdoor komen de natuurlijke voedingsstoffen in het voedsel vrij en kunnen gemakkelijker en sneller door het lichaam opgenomen worden. De essentie van Vitazyme is, dat de actieve ingrediënten tijdens dit fermentatieproces worden toegevoegd. Zij worden onderdeel van deze groente- en fruitmix. Directe opname en snel effect zijn het resultaat.

De effecten van Vitazyme Energy verneemt u meestal al met een dag of 3 tot 4.

Ons uitgangspunt is juist dat u het niet altijd gebruikt. U kunt Vitazyme gericht gebruiken naar behoefte. U stopt of mindert als de energiehuishouding weer op peil is. Voel wat u nodig heeft en bepaal uw eigen behoefte.

De actieve ingrediënten worden toegevoegd in de laatste fase van het 540 dagen durende fermentatie proces. Zij fermenteren en rijpen dan nog een periode mee om een volledig onderdeel van de groente- en fruitmix te worden.